Knuffel Beer (laatste)

Knuffel Beer (laatste)

Dit merk maakt zulke shattige knuffels! Deze knuffelbeer is 17,5 cm hoog in zittende positie.


Te gebruiken vanaf de geboorte
Materiaal – 100% biologische katoen (GOTS)
Vulling – 100% polylactide (mais vezels, Oeko Tex 100)
Verpakking - FSC gecertificeerde karton, bedrukt met soja-inkt


Over Wooly Organic:

Het speelgoed van Wooly Organic is geïnspireerd op Waldorf. Het idee is dat speelgoed simpel moet zijn niet teveel wordt voorgevormd en gedetailleerd. Zo kunnen kinderen hun fantasie makkelijker de vrije loop laten. Het speelgoed heeft minimale expressie op het gezicht. Zo behoudt het kind de ruimte voor zijn eigen innerlijke wereld en wordt uitgedaagd om die meer te ontwikkelen. Kinderen lachen en kijken blij, maar ze zijn ook verdrietig en huilen of ze hebben honger. Een knuffel met alleen maar twee ogen geeft het kind de mogelijkheid om met dit speelgoed de eigen emoties uit te drukken.


Wooly Organic werkt met jonge ontwerpers, studenten en afgestudeerden van de Kunstacademie van Latvia om een duurzaam ontwerp te verzekeren, ook voor de toekomstie generaties.


Daarnaast werkt Wooly Organic samen met een sociaal bedijf in Latvia om het restafval te verwerken in vloerkleden. Elk deel van dit werk wordt met de hand gedaan, van het uitzoeken van de materialen naar het op maat snijden tot het weven! Een goed doel met een fantasisch gevoel!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Wooly Organic
  • Model: Speelgoed
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €22,00
  • Excl. BTW: €18,18

Tags: Wooly Organic, beer, knuffel