Katoenen Luiers

Weergegeven:
Sorteren op:

Thirsties Bamboe + Katoenen Luier

Wat een fijne luier in een unieke combi van bamboe en biologische katoen! Zachte stof en een luier die verbazend lang mee gaat qua maatvoering. Hij past al vanaf 4 kilo en gaat mee tot 18 kilo en soms nog meer als je een slank kindje hebt. ..

€31,95 Excl. BTW: €26,41

Katoenen voorgevormde luier

Deze luiers werden ongeveer 10 jaar gelden voor het eerst geïntroduceerd door Little Lamb. Daarna zijn ze een tijd overgestapt naar bio-katoen. Deze versie is nog steeds te koop. Maar in deze tijden van recessie is de gewone katoenen luier weer terug..

€10,50 Excl. BTW: €8,68

3 Katoenen luiers

Deze luiers werden ongeveer 10 jaar gelden voor het eerst geïntroduceerd door Little Lamb. Daarna zijn ze een tijd overgestapt naar bio-katoen. Deze versie is nog steeds te koop. Maar in deze tijden van recessie is de gewone katoenen luier weer..

€29,92 Excl. BTW: €24,73

Bio-katoenen voorgevormde luier -15%

Bio-katoenen voorgevormde luier

Little Lamb biologisch katoenen wasbare luiers zijn een goed passende en goede kwaliteit voorgevormde luiers, die een goede naam hebben gemaakt om de fantastische waarde voor het geld. Als je van plan bent de luiers voor meer dan 3 babies te gaan ..

€14,50 €12,33 Excl. BTW: €10,19

Bummis Dimple Diaper -25%

Bummis Dimple Diaper

Toen ik deze luier in huis haalde, had ik niet al te hoge verwachtingen. Echter, na gebruik ben ik verbaasd! Wat een fijne luier! Een goede pasvorm, bijna helemaal van bio-katoen en hij hoort zeker onder de superslurpers! Hier houdt hij het de hele n..

€29,95 €22,46 Excl. BTW: €18,56