2 Twill luiers

2 Twill luiers

Een fantastisch alternatief voor de ouderwetse oogjesluier. Neemt veel meer op dan de moderne, dunnere oogjesluier en dan de hydrofielluier.

De katoenen luier weegt ongeveer 108 gram per stuk (+/- 170gr per m²), en is daarmee zwaarder dan alle moderne oogjesluiers die momenteel op de markt zijn. Daarnaast is de maat groter (80x80cm) en daarom is deze luier ook uitermate geschikt voor een peuter! Mijn meisje van 14 kg heeft de Twill luier voor de nacht met een extra opgevouwen platte luier erin als booster en dat houdt haar droog! Ik ben verbaasd. Bovendien vindt ze deze optie erg lekker zitten.

De Twill luier heeft aan twee kanten een zelfkant, waardoor het effect platter is dan bij de meeste vouwluiers. Daarnaast heeft een platte luier geen elastiek waar je rekening meet hoeft te houden bij het wassen en drogen.

Deze vierkante uitwasbare luiers mogen op 90 graden gewassen worden. Op het label staat dat ze niet in de droger mogen. Zelf doe ik dat wel. Ik heb het gechecked met de fabrikant en het kan, maar de luier krimpt meer bij warm wassen en slijt eerder. Vandaar het advies niet de droger te gebruiken.

Deze mooie luier is gemaakt door Cotonea van bio-katoen en heeft diverse keurmerken o.a. voor eerlijke handel.

Deze vouwluier is goed te combineren met de meeste overbroekjes. Mijn favoriet is nog steeds de Little Lamb. Het meest betrouwbaar en lekdicht.

Hier de meest gebruikte vouwmethode, de Kite/Vlieger. Sluiten hoeft niet meer met de ouderwetse luierspeld, maar kan tegenwoordig met een snappi, een luierklemmetje.

http://www.imaginebabyproducts.com/assets/images/IBP_Flats_KiteFold.jpg

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Cotonea
  • Model: Platte Luier
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,75
  • Excl. BTW: €7,23

Tags: vouwluier, bio-katoen