PeeNut Pads TotsBots

PeeNut Pads TotsBots

Het setje PeeNut boosters bestaat uit twee verschillende maten boosters (licht en medium), die je vast kunt klikken in het PeeNut overbroekje.

In het begin, bij pasgeborenen, gebruik je de kleine booster overdag en de medium voor de nacht.

Als de baby groeit en het nodig krijgt, kun je de medium ook gaan gebruiken voor overdag.

Heb je nog meer absorbtie nodig, dan klik je beide boosters aan elkaar en doe je ze samen in het overbroekje.

De PeeNut boosters in combi met dit broekje, hebben een slanke pasvorm en drogen vrij snel aan de lijn. Erg fijn! Aanbevolen wordt 2 sets PeeNut boosters per Peenut Overbroekje.

De boosters zijn gemaakt van oeko-tex gecertificeerde bamboe met een beetje microvezel, vandaar het versnelde drogen. Er is weinig Oeko-tex gecertificeerde bamboe. En juist dit certificaat is bij bamboe zo belangrijk, omdat andere vormen van produceren veel schadelijker zijn voor het milieu. Vandaar dat ik blij ben met deze uitbreiding van het assortiment wasbare luiers!

In principe is de combi PeeNut broekje en boosters gemaakt voor gebruik van geboorte tot zindelijkheid. Echter, ik zou adviseren er rekening mee te houden dat je op den duur een combi nodig zult hebben met een goed absorberende voorgevormde luier, zoals de Bamboozle Stretch. Hier past dit broekje ook fijn overheen. 


Kijk voor ideeën voor combi's eens bij de pakketkortingen! Heb je andere wensen, mail het dan even op bestellen@mooregreen.nl. Ik kan altijd kijken of ik een andere samenstelling voor je kan maken.


De wasvoorschriften van TotsBots vind je hier.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: TotsBots
  • Model: Booster/Inlegger
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €11,95
  • Excl. BTW: €9,88

Tags: TotsBots, bamboe, PeeNut, microvezel