De Thirsties pocket luier is een zeer kwalitatieve en fijne wasbare luier met een hoog absorptie vermogen. Door de 2 bijgeleverde boosters kun je hem aanpassen waar nodig. Hij past vanaf 4 kilo tot ongeveer 18 kilo. Ze zijn verkrijgbaar in diverse printjes en zijn leverbaar met drukknopen of klittenband.


Thirsties pocket luier

De Thirsties pocketluier is een zeer kwalitatieve wasbare luier van hoogwaardige kwaliteit. Een pocketluier bestaat uit 2 delen, de waterdichte hoes met de pocket en de absorberende boosters. Wanneer je deze in elkaar schuift bestaat je luier uit 1 deel en is daarom zeer makkelijk en vlot aan te doen. Daarom zijn ze populair voor papa's, de oppas of de opvang. Maar ook voor in je gewone luier stash is het een hele mooie aanvulling. De Thirsties pocketluier is verkrijgbaar in de natural one-size variant, deze is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en bevat geen fleece.

Thirsties natural one-size pocket

De Thirsties natural one-size pocket is een herbruikbare pocket gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Hij bestaat uit 8 lagen absorberende stof en neemt tot 7 keer zijn eigen gewicht op. Deze pocket bevat geen fleece dus geeft geen droog gevoel aan de billen. Ze sluiten met drukknopen of klittenband en zijn verkrijgbaar in diverse printjes.

Thirsties

Thirsties is een merk afkomstig uit Amerika welke zich focust op het maken van kwalitatieve en betaalbare herbruikbare luiers. Zij proberen dit met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk te doen. Alle producten van Thirsties worden gemaakt in Colorado USA, door vrouwen die voornamelijk vanuit huis werken.