De Piriuki pocket luier is een zeer goed absorberende pocket, verkrijgbaar in 2 varianten. De original is een pocket luier geschikt voor overdag de nacht is een pocket die zeer geschikt is voor de nacht. Beide varianten zijn verkrijgbaar in diverse printjes en sluiten met drukknopen.


Piriuki pocket luier

De Piriuki pocket luier is een goede kwalitatieve wasbare luier met hoog absorberend vermogen. Een pocketluier bestaat uit twee delen, een waterdichte hoes met daaraan vastgenaaid een pocket. In de pocket kun je 1 of 2 boosters steken voor absorberend vermogen. Wanneer je de boosters in de pocket hebt gestoken bestaat je herbruikbare luier uit 1 deel en is daarmee zeer makkelijk en vlot om te doen. Om die reden zijn ze populair bij papa's, de opvang en de oppas. Maar ook voor je eigen luierstapel is het een prachtige uitvoeren. De Piriuki pocketluiers zijn verkrijgbaar in de varianten original en nacht.

Piriuki pocketluier original

 

De Piriuki pocketluier original is een herbruikbare pocket gemaakt van microvezel. Hij heeft 2 bijgeleverde boosters, 1 korte en 1 lange. De pocket is one-size en past daarmee voor kindjes vanaf ongeveer 3,7 tot 17 kilo. Hij absorbeert zeer goed en is daarmee ook geschikt voor lange autoritten en slaapjes.

Piriuki pocketluier nacht

De Piriuki pocketluier nacht is een herbruikbare pocket gemaakt van microvezel en charcoal. Hij heeft 2 bijgeleverde boosters, 1 korte en 1 lange. De pocket is one-size en past daarmee voor kindjes vanaf ongeveer 3,7 tot 17 kilo. Hij absorbeert nog meer dan de one-size en is daarmee goed geschikt voor de nachten. Wanneer meer absorptie nodig is, is dit eenvoudig toe te voegen in de ruime pocket

Piriuki

Piriuki is een merk afkomstig uit Portugal. Het merk bestaat sinds 2009 omdat ze betaalbare en kwalitatieve herbruikbare luiers wilden ontwikkelen. Ze zoeken naar de beste en meest betaalbare stoffen om zo een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. De productie van de Piriuki luiers ligt grotendeels in Portugal, een deel is in China, voornamelijk om de Aziatische markt te bevoorraden.