De Little Lamb pocketluiers zijn zeer goed betaalbare herbruikbare pockets. Ze zijn verkrijgbaar in 2 varianten, een one-size en sized pocketluier.


Little Lamb pocketluier

De Little Lamb pocketluiers zijn zeer goed betaalbare pockets van goede kwaliteit. Een pocketluier bestaat uit 2 delen, de waterdichte hoes met de pocket en de absorberende booster(s). Wanneer je deze in elkaar schuift bestaat je luier uit 1 deel en is zeer makkelijk en vlot aan te doen. Daarom zijn ze populair voor papa's, de oppas of de opvang. Maar ook voor in je gewone luier stash is het een hele mooie aanvulling. De Little Lamb pocketluiers zijn verkrijgbaar in een one-size en sized variant.

Little Lamb one-size pocketluier

De Little Lamb one-size pocketluier is een zeer gemakkelijke herbruikbare luier. Hij wordt standaard geleverd met 2 Little Lamb bamboe 2 laag boosters. Hij past goed vanaf 4.5 tot 15 kilo.

Little Lamb sized pocketluier

De Little Lamb sized pocketluier is een zeer gemakkelijke luier. Hij wordt standaard geleverd met 1 bamboe prefold. Hij is sized en wordt geleverd in 3 maten, maat 1 (van 3 tot 9 kilo), maat 2 (van 9 tot 17 kilo), maat 3 (15+ kilo)

Little Lamb  

Little Lamb maakt goede betaalbare kwaliteit wasbare luiers en is afkomstig uit Engeland waar het al meer dan 20 jaar naam maakt. Ze waren een van de eerste online winkels in het verkopen van wasbare luiers en hebben hun merk in de jaren geoptimaliseerd en uitgebreid. Sinds 2020 focussen zij zich ook meer op het maken van printjes, in plaats van enkel effen kleuren. Hun producten worden gemaakt in Turkije bij een familie bedrijf.