Crackadaks pocketluiers zijn slank vallende wasbare luiers gemaakt van zacht bamboe en suède fleece. Een pocket is een herbruikbare luier en bestaat uit 2 stukken, de waterdichte buitenkant met een pocket waar je de losse boosters in steekt. De luier bestaat dan uit 1 stuk en is daarmee zeer gemakkelijk aan te doen. Ze zijn daarom geliefd bij papa’s, opa’s en oma’s en de opvang. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hand getekende prints en hebben een drukknopen sluiting.

Bij Mooregreen zijn alle wasbare luiers getest op minimale opname hoeveelheid en dit is opgenomen in een overzichtelijke absorptie tabel. Deze vind je op de informatiepagina onder het kopje ‘absorptie tabel wasbare luiers’


Crackadaks pocketluiers

Een Crackadaks pocketluier is een prachtige slanke pocketluier, welke ook laag valt zoals een onderbroek. Hierdoor zitten ze mooi slank en passen de meeste broeken er goed overheen. Een pocket heeft een waterdichte buitenkant met daaraan een vastgenaaide pocket. In de pocket steek je de lange booster en de korte leg je er of bovenop en klik je vast of schuif je ook in de pocket. Omdat hij dan uit 1 stuk bestaat is de luier zeer gemakkelijk aan en uit te doen. Ze worden standaard geleverd met 2 boosters, 1 lange ankervormige en 1 korte.

Omdat een pocketluier uit 1 stuk bestaat wanneer je de booster in de pocket hebt gestoken is het een simpele handeling om de herbruikbare luier aan te doen. Hij is hierdoor geliefd bij papa's, opa's en oma's en de opvang. Deze pocket heeft een fleece laag van suède fleece en is daarmee extra zacht!

De Crackadaks one-size pocket past vanaf 3,5 tot 15 à 16 kilo. De large one-size pocket past vanaf 5 tot 20 kilo. Je kunt hem verstellen met de drukknopen aan de voorkant.

Crackadaks

Crackadaks is een merk afkomstig uit Australië. Ze leggen de focus op het maken van prachtige, slanke, goed betaalbare wasbare luiers wetbags en zoogcompressen en maken daarbij gebruik van diverse kunstenaars om de printjes te maken. Elke luier is limited Edition.