Enig resultaat

Bamboolik pocketluiers zijn kwalitatief zeer goede wasbare luiers en verkrijgbaar in twee varianten. Een variant met een bamboe binnenkant en een stay-dry variant met microfleece binnenkant.

Een pocketluier is een wasbare luier welke bestaat uit 2 delen. Een waterdichte buitenkant met vastgenaaide pocket waar je de losse boosters insteekt. Wanneer je de boosters in de pocket hebt gestoken bestaat de luier uit 1 stuk. Hierdoor is hij zeer gemakkelijk aan en uit te doen. Deze Bamboolik pocketluier komt ZONDER booster. Op deze manier kun je de absorptie kiezen die het beste bij je kindje past. Een prefold en/of 1 of meerdere boosters van verschillende materialen.

Bamboolik pocketluiers zijn verkrijgbaar in diverse printjes en hebben een klittenband sluiting.


Bamboolik pocketluiers

De pocketluiers van Bamboolik zijn hele mooie wasbare luiers van zeer goede kwaliteit. Een pocketluier heeft een waterdichte buitenkant met een vastgenaaide pocket. Je stopt de boosters in de pocket en zo vormt het een geheel. Hierdoor is hij zeer gemakkelijk aan en uit te doen en is verschonen kinderspel. De Bamboolik pocketluiers worden geleverd ZONDER booster. Voordeel hiervan is dat je je eigen absorptie kunt kiezen.

Omdat een pocketluier uit 1 stuk bestaat wanneer je de booster in de pocket hebt gestoken, is het een simpele handeling om de herbruikbare luier aan te doen. Hij is hierdoor geliefd bij papa's, opa's en oma's en de opvang. Hij heeft een opstaand randje aan de binnenzijde waardoor ontlasting in de luier blijft.

De Bamboolik pocket past vanaf 4 tot 15 kilo, je kunt hem verstellen met de drukknopen aan de voorkant. Wanneer je alle drukknopen verkleint past hij vanaf ongeveer 4 kilo, wanneer je alle drukknopen open laat past hij tot ongeveer 15 kilo. De bamboe variant heeft geen fleece laag aan de binnenkant. Je kindje voelt dan wanneer hij geplast heeft. De stay dry variant heeft wel een fleece laag aan de binnenkant. Dit geeft een droog gevoel aan de billen.

Bamboolik

Bamboolik is een merk afkomstig uit Tsjechië. Ze richten zich op het produceren van producten die wegwerp artikelen vervangen zoals wasbare luiers en wasbare producten voor de vrouw.