De Totsbots peenut wrap is een wasbaar overbroekje welke je gebruikt om een wasbare luier uit het tweedelig systeem mee af te sluiten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, maat 1, 2 en 3. Maat 1 en 2 zijn verkrijgbaar in diverse printjes en kleuren, maat 3 enkel in het wit. Alle Totsbots peenut wrap overbroekjes sluiten met klittenband, ze hebben geen dubbele lekgootjes.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Totsbots peenut wrap

De Totsbots Peenut wrap is een zeer bekend overbroekje voor over je Totsbots bamboozle of in combinatie met een Peenut pad. Daarnaast kun je ze gebruiken over smalle voorgevormde luiers, prefolds en vouwluiers. Een overbroekje sluit je wasbare luier waterdicht af en samen vormen ze het tweedelig systeem. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten, daarmee sluiten ze mooi aan bij je kindje. Maat 1 past goed bij kindjes vanaf ongeveer 2,7 tot 8 kilo, maat 2 past goed bij kindjes vanaf ongeveer 4 tot  16 kilo. Maat 3 is voor kindjes boven de 16 kilo.

Deze overbroekjes worden gemaakt van 2 gereclyede plastic flessen, super duurzaam dus! Ze zijn gemaakt van een dubbele laag polyester met een PUL laag. Ze hebben elastieken bij de benen en de rug, hiermee sluit hij mooi aan bij je kindje. Ze hebben géén dubbele lekgootjes. Ze sluiten met klittenband

Totsbots

Totsbots is een merk afkomstig uit Schotland welke zich al 20 jaar inzet voor de voordelen van wasbare luiers, zowel voor het milieu, als je portemonnee als je kindje. De producten van Totsbots worden gemaakt in Schotland, India en Turkije.