Een Thirsties duo overbroekje is een zeer kwalitatief overbroekje gemaakt in de leukste printjes en kleuren. Je gebruikt ze om een tweedelige wasbare luier waterdicht mee af te sluiten en ze zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten zodat ze altijd zo optimaal mogelijk passen bij je kindje. Je kunt elke maat nog verkleinen om zo je Thirsties overbroekje nog mooier aan te laten sluiten bij je kind.

De Thirsties duo maat 1 en 2 zijn verkrijgbaar in zowel een sluiting van drukknopen als van klittenband. De maat 3 Thirsties duo is voor nu enkel verkrijgbaar in drukknopen sluiting.

Maat 1 is voor kindjes vanaf ongeveer 3 tot 9 kilo, de maat 2 is voor kindjes vanaf ongeveer 9 tot 17 kilo en de maat 3 is voor kindjes vanaf 17 tot ongeveer 25 kilo.


Thirsties duo overbroekje

Thirsties duo overbroekjes zijn zeer kwalitatieve overbroekjes voor over je voorgevormde luier, prefold of vouwluier. Ze zorgen ervoor dat je de wasbare luier waterdicht afsluit. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten, daarmee vallen ze altijd mooi bij je kindje. Maat 1 past goed bij kindjes vanaf ongeveer 3 tot 9 kilo. Maat 2 past goed bij kindjes vanaf ongeveer 9 tot 17 kilo. Maat 3 past goed bij kindjes vanaf ongeveer 17 tot 25 kilo. 

Ze zijn gemaakt van TPU, dat is polyester met een laag urethaan. De Thirsties overbroekjes beschikken over dubbele lekgootjes, daarmee verklein je de kans op lekkage. Ze hebben rug, been én buik elastiek, daarmee sluiten ze perfect aan bij je kindje. Het elastiek bij de benen is strak genoeg om af te sluiten, maar striemt zelden. Aan de voorzijde zit een flap, daar kun je gemakkelijk een prefold onder steken. Ze sluiten met klittenband of drukknopen.

Thirsties

 

Thirsties is een merk afkomstig uit Amerika welke zich focust op het maken van kwalitatieve en betaalbare herbruikbare luiers. Zij proberen dit met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk te doen. Alle producten van Thirsties worden gemaakt in Colorado USA, door vrouwen die voornamelijk vanuit huis werken.