Petit Lulu maakt de zachtste overbroekjes met fleece randjes, daarmee zijn ze super geschikt voor gevoelige huidjes. Met dit overbroekje sluit je een wasbare voorgevormde luier, prefold of vouwluier waterdicht af. Petit Lulu overbroekjes zijn verkrijgbaar in newborn overbroekjes, one-size overbroekjes en optrekbroekjes. Ze zijn verkrijgbaar in diverse printjes.


Petit Lulu overbroekjes

Met een Petit Lulu overbroekje sluit je de meeste wasbare voorgevormde luiers, prefolds of vouwluiers waterdicht af. Ze passen niet zo goed over hele brede luiers, dan komt de luier te dicht bij het fleece en kan het lekken. Je gebruikt een wasbaar overbroekje om een wasbare luier uit het tweedelige systeem af te sluiten. Het newborn overbroekje past vanaf ongeveer 2 tot 6 kilo. Het one-size overbroekje past vanaf ongeveer 4 tot 15 kilo. De optrekbroekjes zijn sized en zijn verkrijgbaar in diverse maten. 

Het one-size overbroekje van Petit Lulu kun je ook goed gebruiken als SIO systeem met de inleggers van Petit Lulu.

De Petit Lulu overbroekjes zijn gemaakt van PUL met een super zachte rand van zacht fleece. Hierdoor heb je minimale kans op striemen. Bij de rug en benen zijn elastieken ingezet, hierdoor sluiten ze mooi aan. Ze hebben géén dubbele lekgootjes. De newborn overbroekjes sluiten met klittenband, de one-size overbroekjes met drukknopen of klittenband. De optrekbroekjes hebben geen drukknopen of klittenband als sluiting, maar trek je op.

Petit Lulu

Petit Lulu is een merk afkomstig uit Tsjechië. Ontstaan omdat de eigenaresse moeder werd en hier geen mooie betaalbare en goede kwalitatieve wasbare luiers voor bestonden. Tegenwoordig is Petit Lulu een zeer bekend wasbaar luier merk, van zeer goede kwaliteit. Alle producten van Petit Lulu worden gemaakt in Tsjechië.