Een Bamboolik duo overbroekje gebruik je om wasbare luiers van het tweedelig systeem mee af te sluiten. Het tweedelig systeem bestaat uit een voorgevormde luier, een prefold of vouwluier. Een Bamboolik duo  is verkrijgbaar in 3 maten; newborn, one-size en XL. Ze hebben super zachte randjes en hebben een klittenband sluiting.

Bamboolik duo minimimi is speciaal voor pasgeboren baby’s en hebben een slanke pasvorm. Ze passen bij kindjes vanaf 2 tot 6 kilo en sluiten met klittenband.

De one-size Bamboolik overbroekjes passen bij kindjes vanaf ongeveer 4 tot 15 kilo. Ze sluiten mooi aan over bijna alle voorgevormde luiers, prefolds en vouwluiers. Ze zijn daarnaast te gebruiken als SIO systeem, in combinatie met de SIO inleggers van Bamboolik. Ze sluiten met klittenband of drukknopen.

Bamboolik XL overbroekjes zijn extra groot, voor oudere kindjes. Ze passen vanaf ongeveer 15 kilo tot 25 kilo. Hierdoor passen ze goed bij peuters en kleuters. Ze sluiten met klittenband.


Bamboolik duo

De Bamboolik duo is een wasbaar overbroekje waarmee je voorgevormde luiers of vouwluiers waterdicht afsluit. Ze passen over de meeste voorgevormde luiers en alle vouwluiers. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten; newborn, one-size en XL. Je kunt ze ook gebruiken als SIO systeem i.c.m. de SIO inleggers van Bamboolik.

Een Bamboolik Duo is gemaakt van gerecycled polyester met een laagje PUL (polyurethaan) om hem waterdicht te maken. Ze hebben dubbele lekgootjes en de benen en rug zijn ingezet met elastiek. De buitenste randjes van het overbroekje zijn van zacht fleece wat striemen voorkomt. De minimimi sluit met klittenband, de one-size met zowel drukknopen als klittenband en de XL enkel met klittenband.

Bamboolik

Bamboolik is een merk afkomstig uit Tsjechië, zij maken hun wasbare producten met respect voor de mensheid, je kindje en de wereld. Alle producten van Bamboolik worden gemaakt in Tsjechië.