Wasbare oefenbroekjes zijn heel handig om te gebruiken wanneer je met je kindje zindelijkheid aan het trainen bent. Het geeft ze vertrouwen in zichzelf en jou als ouder minder werk met dweilen.

 

 


Wasbare oefenbroekjes

Wasbare oefenbroekjes zijn ontzettend handig wanneer je aan de slag gaat met zindelijkheidstraining bij je kindje. Ze speciaal gemaakt voor kindjes die af en toe nog een ongelukje hebben, en de rest op een potje of de wc doen. Ze zien er meer uit als een onderbroek dan als een luier, en dat geeft je kindje vertrouwen.

Ze zijn makkelijk aan en uit te doen voor je kindje omdat ze ze kunnen optrekken. Door het elastiek bij de bovenzijde is dit zeer makkelijk. Door het elastiek bij de benen blijven ongelukjes goed binnen.

Merken

Bij Mooregreen.nl vindt je diverse merken wasbare oefenbroekjes, Blümchen, ImseVimse en Thirsties. 

Blümchen is een zeer goed betaalbaar merk van prima kwaliteit. Ze zijn verstelbaar van 13 tot 20 kilo en verkrijgbaar in diverse printjes.

ImseVimse is een goed betaalbaar merk, van goede kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in 2 maten, van 13 tot 17 kilo en van 16 tot 20 kilo.

Thirsties is een A-merk van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in 2 maten, van 15 tot 20 kilo en van 19 tot 25+ kilo. De laatste is vooral handig bij grotere kinderen welke nog niet volledig zindelijk zijn. Ze zijn makkelijk bij te boosten indien gewenst.