Speciaal voor grotere kinderen welke (nog) niet zindelijk zijn hebben wij een categorie grotere wasbare luiers, welke ook meer absorberen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse printjes. In het Mooregreen assortiment vind je standaard maat XS en maat S. Grotere maten voor volwassenen kunnen we bij bestellen, stuur dan even een mailtje naar info@mooregreen.nl.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Wasbare luiers voor grotere kinderen

Een junior luier is speciaal gemaakt voor oudere kindjes welke (nog) niet zindelijk zijn. Zowel voor overdag als s'nachts zijn ze perfect te gebruiken. Het zijn pocketluiers, wat betekend dat de waterdichte buitenkant zit vastgenaaid aan een pocket. In deze pocket steek je absorberende boosters. 

Junior luiers zijn makkelijk aan en uit te doen door kinderen, handig wanneer ze naar het toilet willen gaan. Ze hebben elastiek bij de rug en bij de benen. De beenstukken hebben dubbele lekgootjes, hierdoor verklein je de kans op lekken. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere maten en printjes.

Merken

Bij Mooregreen.nl vindt je de junior luiers van Blümchen. Deze herbruikbare luier bestaat uit een waterdichte buitenkant en 1 microvezel booster. Bij Mooregreen kun je ook nog biologisch katoenen boosters vinden voor deze junior luier. Daarnaast kun je ook andere boosters, prefolds, hydrofiele luiers of oogjesluiers gebruiken als absorptie in deze luiers. Ze sluiten met klittenband en sluiten daarmee mooi aan. In het Mooregreen assortiment vindt je standaard maat XS en S. Maat M of L is altijd bij te bestellen indien nodig.