Teenyfit Star Wit - Wasbaar

-20% Teenyfit Star Wit - Wasbaar

Let op: op de foto zit denk ik een wasnetje in het luiertje om het volume te geven. In het echt hoort dit niet bij de luier.

Een heerlijk wasbaar luiertje voor een pasgeboren baby. Alles-in-één luier, en dus heerlijk makkelijk in het aandoen. Deze uitwasbare luier heeft een zachte bamboe binnenkant van hetzelfde materiaal als bij de Easyfit Star en de Peenut Pads: Bamboe met een microvezel binnenlaag. Goede lekdichtheid en relatief dun.

De Teenyfit Star sluit met een goede kwaliteit klittenband en heeft handige wastabs. Je kunt de klittenband terugvouwen op het achterpand, zodat de luiers in de was niet te close worden (aan elkaar gaan hangen).

Dit schattige luiertje is geschikt voor kindjes van 2,3 - 5,5 kg. Ideaal voor premature kindjes!


Voor degenen die het interessant vinden:

Deze uitwasbare luier van Totsbots heeft slimme 'stikselvrije' naden een is daardoor stuk lekdichter dan andere alles-in-één luiers. Met veel twijfel heb ik dit type luier laten testen door een ervaren luiergebruikster, denkend dat het geen match zou zijn voor MooreGreen (eerdere ervaring met vroegere versie Easyfit). Echter... en heel verrassend resultaat hier!

Er zit net als bij de Peenut Pads wat microvezel in de luier. Daarnaast is het materiaal waarmee het absorberende deel is vastgemaakt aan de PUL ook kunststofvezel. Ik kies vaak voor de meest milieuvriendelijke en natuurlijke opties onder de wasbare luiers. Bij deze luier twijfelde ik, maar door de kwaliteit, de lekdichtheid, het gebruiksgemak en het Oeko-tex certificaat heb ik hem toch ingekocht.

Een prachtige luier van TotsBots. Een ster onder de luiers door: kwaliteit, lekdichtheid, inventief ontwerp, oeko-tex certificaat, gebruiksgemak voor creche, oppas, opa's en oma's.

De wasvoorschriften van Totsbots vind je hier.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: TotsBots
  • Model: NewBorn luier
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,95
  • €12,76
  • Excl. BTW: €10,55

Tags: Totsbots, Teenyfit Star, newborn, bamboe, alles-in-één luier, sprookjes, wit