De Culla di Teby all-in-three is naast een wasbare luier, ook te gebruiken als deels wegwerpluier en daarmee heet hij ook een hybride luier. Ideaal voor dagjes uit, vakanties en de oppas.


All-in-three / hybride wasbare luier

Een all-in-three (AI3) wasbare luier is een herbruikbare luier welke bestaat uit 3 delen. Het is een slank vallende luier welke heel mooi aansluit bij je kindje. Daarnaast is dit een hybride luier, wat betekend dat je hem om kan bouwen tot deels wegwerp luier.

De luier bestaat uit 3 delen, de stoffen buitenkant, de cradle en een booster. De stoffen buitenkant is hetgeen wat je ziet, en is gemaakt van (GOTS gecertificeerd biologisch) katoen. De cradle klik je vast in de stoffen buitenkant, en maakt je herbruikbare luier waterdicht. De cradle is te verkrijgen in PUL of van wol. De PUL versie bevat aanzienlijk minder PUL dan de standaard overbroekjes, de wollen cradles bevatten geen PUL. De cradle vul je met 1 of 2 wasbare of wegwerp booster(s). Met een wasbare booster is het een wasbare luier en met een wegwerp booster een hybride luier. De wasbare boosters zijn verkrijgbaar in 2 varianten, hennep/katoen en bamboe/fleece.

De Culla di Teby all-in-three wasbare luier is sized en is verkrijgbaar in diverse maten. Hiermee sluit hij super mooi aan en verklein je de kans op lekkages. Hij is verkrijgbaar in maat S (2.5 tot 5 kilo), maat M (5 tot 11 kilo), maat L (9 tot 15 kilo) en maat XL (12+ kilo)