Een all-in-three wasbare luier is een wasbare luier welke bestaat uit 3 delen. Ze hebben een cradle in plaats van een standaard overbroekje, deze is smaller en bevat dus minder PUL dan reguliere overbroekjes. Vaak is een all-in-three luier te gebruiken als hybride luier.


All-in-three

Een all-in-three wasbare luier is een luier die bestaat uit 3 delen. Je hebt de stoffen buitenkant waar je een cradle/overbroekje in klikt. In dit overbroekje leg je de booster(s). Dit geheel vormt 1 luier. Sommige all-in-three luiers kun je ook gebruiken als hybride luier, daar kun je een wegwerp booster in steken.

Deze vorm herbruikbare luier is altijd sized. Wat betekend dat je hem op maat koopt. Hierdoor sluit de luier heel mooi aan en verklein je de kans op lekkages.

Alle wasbare luiers op Mooregreen.nl hebben een absorptietest doorstaan, je kunt daarmee van elke luier en booster vinden hoeveel ze minimaal absorberen. Je vindt de absorptietabel op de informatie pagina.

Merken

Bij Mooregreen vind je de all-in-tree luiers van het merk Culla di Teby. Ze zijn verkrijgbaar in 3 varianten, de classic (OEKO-TEX), de bio (GOTS) of de soft touch variant.