Een Thirsties all-in-one (AIO) vind je in diverse varianten, van newborn tot one-size AIO. Een all-in-one is een zeer gemakkelijke wasbare luier welke uit 1 stuk bestaat. De waterdichte buitenkant en absorberende binnenkant zijn aan elkaar vastgenaaid. Omdat ze uit 1 stuk bestaan doe je ze net zo gemakkelijk aan als een wegwerpluier. De Thirsties all-in-one is verkrijgbaar in diverse varianten; de Thirsties newborn AIO, de Thirsties one-size AIO, de Thirsties natural one-size AIO en de Thirsties stay dry natural one-size AIO. Wij verkopen de newborn variant en de natural varianten.

Op deze pagina aan de linkerkant kun je filteren op je voorkeur sluiting, drukknopen of klittenband. Bij Mooregreen is een groot deel van het assortiment wasbare luiers getest op minimale absorptie, dit hebben we opgenomen in een handige tabel. De absorptie tabel vind je onder het kopje informatie.


Thirsties all-in-one

De Thirsties all-in-one is een kwalitatief goede luier, met een goede pasvorm voor de meeste kindjes en een goede absorptie voor een AIO. Heb je extra absorptie nodig dan is er genoeg ruimte om extra boosters toe te voegen. Je doet een alles-in-een luier met hetzelfde gemak om als een wegwerp luier en daarmee zijn ze met name populair bij papa's, opa's, oma's en de opvang. Maar ook voor in je gewone luier stash is het een hele mooie en makkelijke aanvulling. De Thirsties all-in-one luier is verkrijgbaar in diverse varianten.

Thirsties natural one-size all-in-one

De Thirsties natural one-size all-in-one is een wasbare AOI gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Hij bestaat uit 11 lagen absorberende stof en neemt tot 10 keer zijn eigen gewicht op. Hij past goed van 4 tot 18 kilo.

Thirsties natural stay dry one-size all-in-one

De Thirsties natural stay dry one-size all-in-one is grotendeels gemaakt van natuurlijke materialen. Enkel de zijden die in contact komen met de huid van je kindje, de binnenzijde van de luier en de bovenkant van de bovenste inlegger, zijn gemaakt van fleece. Dit geeft een droog gevoel en zorgt ervoor dat de luier minder snel slijt. Hij bestaat uit 10 lagen absorberende stof. Hij past goed van 4 tot 18 kilo.

Thirsties newborn all-in-one

De Thirsties newborn all-in-one is een perfecte kleine en makkelijke wasbare luier voor pasgeboren baby's. We hebben 2 versies in het assortiment, de standaard versie welke microvezel bevat en de natuurlijke variant welke enkel bestaat uit natuurlijke materialen. Ze passen goed vanaf 2.5 tot 6 kilo. Houdt bij newborn luiers er rekening mee dat de absorptie veel lager is dan van een one-size luier. Sommige pasgeboren baby's plassen al snel behoorlijk veel. Voor deze baby's kan een newborn luier te weinig absorptie hebben. Je kunt eventueel bijboosten met de newborn boosters van Thirsties of bijvoorbeeld een hydrofiel spuugdoekje.

Thirsties

Thirsties is een merk afkomstig uit Amerika welke zich focust op het maken van kwalitatieve en betaalbare herbruikbare luiers. Zij proberen dit met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk te doen. Alle producten van Thirsties worden gemaakt in Colorado USA, door vrouwen die voornamelijk vanuit huis werken. Ook grondstoffen komen zoveel mogelijk uit de USA.