Een Thirsties all-in-one (AIO) vind je in diverse varianten, van newborn tot one-size AIO. Een all-in-one is een zeer gemakkelijke wasbare luier welke uit 1 stuk bestaat. De waterdichte buitenkant en absorberende binnenkant zijn aan elkaar vastgenaaid. Omdat ze uit 1 stuk bestaan doe je ze zeer gemakkelijk aan en dat maakt ze zeer geliefd bij opa’s en oma’s en de opvang. De Thirsties all-in-one is verkrijgbaar in diverse varianten; de Thirsties newborn AIO, de Thirsties one-size AIO, de Thirsties natural one-size AIO en de Thirsties stay dry natural one-size AIO.

Op deze pagina aan de linkerkant kun je filteren op je voorkeur sluiting, drukknopen of klittenband. Bij Mooregreen zijn alle wasbare luiers getest op minimale absorptie, dit hebben we opgenomen in een handige tabel. De absorptie tabel vind je onder het kopje informatie.


Thirsties all-in-one

De Thirsties all-in-one is een zeer kwalitatieve wasbare luier van hoogwaardige kwaliteit. Je doet een alles-in-een luier met hetzelfde gemak om als een wegwerp luier en daarmee zijn ze populair voor papa's, de oppas of de opvang. Maar ook voor in je gewone luier stash is het een hele mooie aanvulling. De Thirsties all-in-one luier is verkrijgbaar in diverse varianten.

Thirsties natural one-size all-in-one

De Thirsties natural one-size all-in-one is een wasbare AOI gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Hij bestaat uit 11 lagen absorberende stof en neemt tot 10 keer zijn eigen gewicht op. Hij past goed van 4 tot 18 kilo.

Thirsties natural stay dry one-size all-in-one

De Thirsties natural stay dry one-size all-in-one is gemaakt grotendeels natuurlijke materialen, behalve 2 bovenlagen welke met de huid van je kindje in contact komen. Deze laag is gemaakt van fleece en geeft een droog gevoel door het stay dry laagje fleece. Hij bestaat uit 10 lagen absorberende stof. Hij past goed van 4 tot 18 kilo.

Thirsties one-size all-in-one

De Thirsties one-size all-in-one is een AOI gemaakt van 4 lagen microfleece en microvezel. Door de fleece laag heeft je kindje een droog gevoel aan de billen. Hij past goed van 4 tot 18 kilo.

Thirsties newborn all-in-one

De Thirsties newborn all-in-one is een wasbare luier AOI gemaakt voor pasgeboren baby's. We hebben 2 versies in het assortiment, de standaard versie welke microvezel bevat en de natuurlijke variant welke enkel bestaat uit natuurlijke materialen. Ze passen goed vanaf 2.5 tot 6 kilo.

Thirsties

Thirsties is een merk afkomstig uit Amerika welke zich focust op het maken van kwalitatieve en betaalbare herbruikbare luiers. Zij proberen dit met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk te doen. Alle producten van Thirsties worden gemaakt in Colorado USA, door vrouwen die voornamelijk vanuit huis werken.