De all-in-one (AIO) luier van Blümchen is een relatief goedkope alles-in-een luier van goede kwaliteit. Een AIO is een wasbare luier welke bestaat uit 1 stuk, een waterdichte buitenkant met vastgenaaide absorberende kern. Omdat ze uit 1 stuk bestaan doe je ze zeer gemakkelijk aan. De Blümchen all-in-one is verkrijgbaar in diverse printjes en heeft een sluiting van drukknopen of klittenband.

Je kunt links op deze pagina filteren op de sluiting wanneer je een voorkeur hebt voor drukknopen of klittenband. Alle wasbare luiers van Mooregreen zijn getest op minimale opname hoeveelheid, een overzicht hiervan vind je onder het kopje informatie onder absorptie tabel voor wasbare luiers.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Blümchen all-in-one (AIO)

De all-in-one van Blümchen is een relatief goedkope wasbare luiers van goede kwaliteit. Een alles-in-een luier is een zeer gemakkelijke luier en lijkt veel op een wegwerp luier, omdat hij uit 1 stuk bestaat. Hij heeft een waterdichte buitenkant met een vastgenaaide absorberende kern. De Blümchen aio heeft een ingenaaide booster en een pocketopening waar eventueel meer absorptie in gestopt kan worden.

Omdat een all-in-one uit 1 stuk bestaat zijn ze zeer gemakkelijk om te doen, het is 1 simpele handeling. Hierom zijn ze geliefd bij papa's, opa's en oma's en de opvang. Deze  AIO van Blümchen is gemaakt van bamboe en heeft een opstaand randje aan de binnenkant waardoor poepexplosies beter binnen blijven.

Hij past vanaf ongeveer 4 tot 16 kilo doordat je hem kan verstellen met de drukknopen aan de voorkant. Helemaal verkleint zal hij passen vanaf ongeveer 4 kilo, helemaal open past hij tot ongeveer 16 kilo. De luier heeft geen fleece laag, hierdoor zal je kindje voelen wanneer hij of zij heeft geplast.

Blümchen

Blümchen is een merk afkomstig uit Oostenrijk. Ze maken goed betaalbare kwalitatieve herbruikbare luiers en overbroekjes.