De all-in-one wasbare luier is een zeer gemakkelijke herbruikbare luier omdat hij bestaat uit 1 deel. Hij heeft een waterdichte buitenkant met absorberende kern, soms met extra vastgenaaide of inklikbare inleggers. Omdat hij uit 1 stuk bestaat is de all-in-one luier gemakkelijk om te doen en kan hij in zijn geheel in de was. Ze zijn hierom geliefd bij papa’s, opa’s en oma’s en de opvang. Ook wanneer je van gemak houdt, is de alles-in-een wasbare luier ideaal.

Je kunt aan de linkerkant van deze pagina filteren op sluiting en materiaal. Daarnaast vind je op de informatie pagina een absorptie tabel met de minimale opname hoeveelheid van een groot deel van de wasbare luiers binnen ons assortiment.


All-in-one

De all-in-one wasbare luier is de makkelijkste van alle wasbare-luiersystemen. Hij bestaat uit 1 deel waardoor je hem met hetzelfde gemak omdoet als een wegwerpluier. De waterdichte buitenkant zit vastgenaaid aan de absorberende kern, vaak gecombineerd met vastgenaaide of inklikbare inleggers.

Omdat de all-in-one luier zo gemakkelijk aan en uit te doen is, is hij zeer geliefd bij papa's, de oppas of de opvang. Het behoeft weinig uitleg en na gebruik kan hij in zijn geheel in de was. Een all-in-one luier is wel lekgevoeliger en pasvormgevoeliger dan een tweedelig systeem, houdt hier rekening mee.

Merken all-in-one herbruikbare luiers

Bij Mooregreen vind je de alles-in-een luiers van Blümchen en Thirsties.