De all-in-one wasbare luier is een zeer gemakkelijke herbruikbare luier omdat hij bestaat uit 1 deel. Hij heeft een waterdichte buitenkant met absorberende kern, soms met extra vastgenaaide boosters. Omdat hij uit 1 stuk bestaat is de all-in-one gemakkelijk aan te doen en kan hij in zijn geheel in de was. Ze zijn hierom ideaal voor papa’s, opa’s en oma’s of de opvang. Ook wanneer je van gemak houdt, is de alles-in-een wasbare luier ideaal.

Je kunt aan de linkerkant van deze pagina filteren op sluiting en materiaal. Daarnaast hebben wij een absorptie tabel gemaakt met de minimaal opname hoeveelheid van elke wasbare luier binnen ons assortiment, deze vind je op de informatie pagina.


All-in-one

De all-in-one wasbare luier is de makkelijkste van alle wasbare-luiersystemen. Hij bestaat uit 1 deel waardoor je hem met hetzelfde gemak aandoet als een wegwerpluier. De waterdichte buitenkant zit vastgenaaid aan de absorberende kern, vaak gecombineerd met vastgenaaide boosters.

Omdat de all-in-one luier zo gemakkelijk aan en uit te doen is, is hij zeer geliefd bij papa's, de oppas of de opvang. Het behoeft weinig uitleg en na gebruik kan hij in zijn geheel in de was. Een all-in-one luier is wel lekgevoeliger dan een tweedelig systeem, houdt hier rekening mee.

Alle wasbare luiers op Mooregreen.nl hebben een absorptie test doorstaan, je kunt daarmee van elke luier en booster vinden hoeveel ze minimaal absorberen. Je vindt de absorptie tabel op de informatie pagina.

Merken all-in-one herbruikbare luiers

Bij Mooregreen vind je de alles-in-een luiers van Blümchen en Thirsties.