Boingo set van 2

Boingo set van 2

Boingo luierklemmetjes zijn hartstikke handig voor de goedkope katoenen luiers zoals pefolds of de ouderwetse vouwluier.

Boingos zijn verkrijgbaar in hippe kleuren en groeien mee met je baby.
Bij een newborn heb je maar 1 klemmetje nodig... alleen aan de voorkant. Deze past bij een kleine baby veel beter dan de eigenlijk te grote snappi. Als je kindje wat groter wordt, kan er aan elke kant 1 klemmetje. Heel relaxed... geen extra rekoefeningen voor een prettige pasvorm. Bovendien drukt de Boingo niet zo op de buik als de snappi kan doen (in het midden kan de snappi drukken op de onderkant van de buik). Veel redenen om voor de Boingo te gaan dus.


De Boingo is gemaakt uit sterke, voor de medische wereld geproduceerde silicone. Dit materiaal is zacht en buigzaam. De boingo heeft afgeronde haken, die zichzelf goed vastbijten in de uitwasbare luier. Er moet altijd een vinger onder de boingo passen, dan het klemmetje niet te strak. Bekijk bij twijfel het filmpje hieronder.


Doe altijd een overbroekje over het klemmetje, zo is het veilig voor kinderhanden. Wees voorzichting bij gebruik als kinderen hun luier zelf uit kunnen doen. Heel handig natuurlijk, maar de haakjes zijn vrij scherp!

De Boingo's zijn vrij van Lood, Latex, PVC, BPA en Ftalaten. Boingo's zijn 100% recyclebaar.

De Boingo's worden verkocht in sets van 2.

Hier de kleuren op volgorde van de foto;s (makkelijker kiezen): Wit sparkle, groen, lila/paars, roze, rood, zwart, goud, geel, turkoise.
Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Boingo
  • Model: Accesoires
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,90
  • Excl. BTW: €8,18

Beschikbare opties:

Tags: luierklemmetje, vouwluier, prefolds