Toont alle 2 resultaten

Wanneer je hebt besloten om wasbare luiers te gaan gebruiken kom je in een soort doolhof van namen terecht, AIO, pocketluier, tweedelig, AI3, SIO? Wat is het allemaal?!? Wij kunnen ons voorstellen dat dit overweldigend is, en je niet meer weet welke luier het beste is voor jullie en jullie kindje. Meer informatie over de diverse systemen vind je op de informatiepagina onder ‘luierkeuzehulp‘. Wij bieden huurpakketten wasbare luiers aan in een newborn en one-size variant.

In de wasbare luier huurpakketten zitten genoeg luiers om fulltime mee wasbaar te luieren, er vanuit gaan dat je elke 2 a 3 dagen wast. Met deze pakketten kun je goed voelen en testen welke luiers het beste bij jullie en jullie kindje past. Het zou namelijk best kunnen zijn dat de luier welke je in eerste instantie op het oog had, helemaal niet de luier is die bij je past. In de kant en klare pakketten vind je daarom een heel divers assortiment aan wasbare luiers, zo kun je goed uittesten welke het fijnste in gebruik zijn.


Wasbare luiers huren

Wil je graag wasbare luiers gaan gebruiken voor je kindje maar zie je door de bomen het bos niet meer? Bij Mooregreen kun je herbruikbare luiers huren, in een newborn of one-size pakket.

Wasbare luier pakketten huren

Speciaal voor de mensen die nog niet precies weten welke luier, welk systeem of welk merk ze het fijnste vinden zijn er complete huurpakketten. We hebben zowel newborn pakketten als one-size pakketten. De newborn luiers zijn tot ongeveer 9 kilo te gebruiken. Is je kindje rond de 9 kilo, kies dan voor het one-size huurpakket. In beide pakketten zitten voldoende luiers om fulltime wasbare luiers te gebruiken en te testen. De pakketten worden compleet geleverd, inclusief luieremmer, wasnetten en handleiding. Je huurt de luierpakketten open week, het newborn pakket kost €12,00 en het one-size pakket €11,00. Je betaald geen borg wanneer je het pakket afhaalt op een PostNL locatie.

Staat het gewenste product niet op voorraad? Neem dan even contact met ons op via info@mooregreen.nl. Dan kijken wij met je mee wanneer het product weer voorradig is.