Ogen

Weergegeven:
Sorteren op:
Inika Oogschaduw Duo Platinum Steel (laatste) -50%

Inika Oogschaduw Duo Platinum Steel (laatste)

Een natuurlijk oogschaduw in een fantastische zilvergrijs met glans en een intense antraciet/tuape achtige kleur. Een geweldige combi voor mensen die koele kleuren goed staan! Inika Vegan oogschaudw is rijk in pigment. Een levendig en weelderige kleu..

€26,00 €13,00 Excl. BTW: €10,74

Inika Oogschaduw Duo Purple Platinum (laatste) -50%

Inika Oogschaduw Duo Purple Platinum (laatste)

Een natuurlijk oogschaduw in een echte paars gecombineerd met een mooie zilverkleur met fantastische glans. Een echte aanrader als koele kleuren je goed staan.Inika Vegan oogschaudw is rijk in pigment. Een levendig en weelderige kleur die de hele dag..

€26,00 €13,00 Excl. BTW: €10,74

Inika Oogpotlood Graphite -50%

Inika Oogpotlood Graphite

Een fantastische zilvergijze kleur met een mooie glans! Inika gecertificeerd biologisch oogpotlood heeft een rijke en zachte samenstelling die niet wordt geëvenaard in de wereld van de natuurlijke eyeliners. Met zorg ontworpen met natuurlijke plantaa..

€18,00 €9,00 Excl. BTW: €7,44

Inika Oogpotlood Purple Minx -50%

Inika Oogpotlood Purple Minx

Een aubergine-achtige paarse matte kleur. Inika gecertificeerd biologisch oogpotlood heeft een rijke en zachte samenstelling die niet wordt geëvenaard in de wereld van de natuurlijke eyeliners. Met zorg ontworpen met natuurlijke plantaardige ingredië..

€18,00 €9,00 Excl. BTW: €7,44

Inika Oogpotlood Indigo -50%

Inika Oogpotlood Indigo

Een hele donkere marineblauw oogpotlood zonder glans. Inika gecertificeerd biologisch oogpotlood heeft een rijke en zachte samenstelling die niet wordt geëvenaard in de wereld van de natuurlijke eyeliners. Met zorg ontworpen met natuurlijke plantaard..

€18,00 €9,00 Excl. BTW: €7,44

Inika Oogpotlood Pure Purple -50%

Inika Oogpotlood Pure Purple

Een helder paars oogpotlood met lichte glans. Inika gecertificeerd biologisch oogpotlood heeft een rijke en zachte samenstelling die niet wordt geëvenaard in de wereld van de natuurlijke eyeliners. Met zorg ontworpen met natuurlijke plantaardige ingr..

€18,00 €9,00 Excl. BTW: €7,44

biologische, natuurlijke en vegan oogmake up van het mooie kwaliteitsmerk Inika