Toont alle 12 resultaten

Wasbare doekjes zijn perfect voor het schoonmaken van billen, gezichtjes en handjes. Diverse materialen, formaten en kleuren maken je stapel compleet.


Wasbare doekjes

 

Wasbare doekjes zijn perfecte vervangers voor de wegwerp doekjes. Je kunt ze gebruiken als wasbare billendoekjes, wasbare toetendoekjes en zelfs om make up of schmink mee te verwijderen. Je bespaart hiermee al gauw tot € 250 per jaar per kind!

Een wasbaar doekje in gebruik is simpel, je maakt ze nat en ze zijn klaar om te gaan. Je kunt er voor kiezen om ze van te voren nat in een bakje te bewaren of je pompt ze doekje voor doekje nat. Daarnaast kun je er voor kiezen wat kokosolie of een natuurlijke olie aan toe te voegen, al is dit absoluut niet nodig.

Het meenemen van een wasbaar doekje doe je makkelijk in een wetbag, of neem ze droog mee en houdt ze voor gebruik even onder de kraan. Het wassen van wasbare doekjes is simpel, of je stopt ze bij de vuile wasbare luiers in of je stopt ze in een apart bakje voor de vuile doekjes.

 

Merken

 

Bij Mooregreen vindt je diverse merken wasbare doekjes, van diverse formaten, materialen en kleuren. De merken Culla di Teby, Little Lamb, Punkin Butt, Avo&cado, ImseVimse, Totsbots, BilliesBox, Ella's House en het eigen merk Mooregreen vindt je online.