Verzorging

Voor je kindje zoek je de juiste verzorging producten. Je wilt dit zo zacht en vriendelijk mogelijk voor je kindje en het milieu. Geen chemische toevoegingen en met zo min mogelijk plastic.

EHBO

Om je kindje goed te verzorging bij ongelukjes of pijn wil je de beste en meest veilige middelen die er bestaan. Geen chemische toevoegingen maar wel effectief. En dan het liefst in en milieu vriendelijk jasje. Van tandjesolie bij doorkomende tandjes, tot eczeemzalf bij eczeem of zelfs waterpokken. Het merk Punkin Butt heeft een mooie lijn veilige verzorgingsproducten gemaakt, gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Haren

De haren van je kleintje wil je goed verzorging, met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Ook een lekkere geur aan je kleintje is vaak gewenst. Natuurlijk en veilig zijn de shampoo bar's van het merk Punkin Butt. 100% natuurlijk en veilig voor je kindje.

Lijf

Het lijfje van je kindje wassen met de heerlijkste en zachtste zepen doe je met de heerlijke zepen de merken Soap7 of Punkin Butt. Soap7 is een Nederlands merk, alles wordt handgemaakt. Punkin Butt is een Amerikaans merk, alles wordt handgemaakt.

Tanden

De tanden van je kindje poetsen is heel belangrijk, om tandbederf te voorkomen. Dagelijks minimaal 2 keer poetsen is het advies. Tanden poetsen doe je met een tandpasta met of zonder fluoride. Urtekam is een veilige tandpasta voor je kindje.

Merken

Bij Mooregreen vindt je merken als: Urtekam, Humble Brush, Denta tabs, Punkin Butt, Sheepish Grins, Soap7 en Soapsaver Sam