De beste producten voor je baby, in 1 handig overzicht. Van tandjesolie tot shampoo bar, allemaal van de beste materialen gemaakt en 100% veilig.


Voor je baby

Voor je baby wil je het beste, zonder chemische toevoegingen én het moet effectief zijn. Soms is het een flinke zoektocht om de juiste producten te vinden, en soms hebben anderen dat al voor je gedaan. Op Mooregreen vindt je een ruim assortiment aan producten speciaal voor je baby. Allemaal goed onderzocht en getest voor het in ons assortiment mocht komen.

Barnsteen

Barnsteen is een pijnstillende en ontstekingsremmende hard uit naaldbomen van miljoenen jaren geleden. Van barnsteen worden onder andere kettingen en armbanden gemaakt, welke perfect zijn voor kleine kinderen. Een barnsteen armband of ketting kan verlichting geven bij pijn en ongemakken. Vooral bij doorkomende tandjes is het een gewild product. Naast dat ze een goede pijnstillende werkingen hebben zijn ze ook heel mooi om te zien, daarom worden ze ook veel gedragen door volwassenen.

Knuffels en speelgoed

Alle kleine kinderen zijn gek op knuffels en speelgoed. En veel mensen geven het graag als cadeautje. Dan wil je natuurlijk wel iets krijgen of geven wat 100% veilig is!

Romperverlengers

 

Met een romperverlenger verleng je je rompers tot wel 8 centimeter. Wasbare luier billen zijn vaak net iets voller, waardoor een passende romper lastiger kan zijn. Door romperverlengers te gebruiken kun je de juiste maat gebruiken, zonder druklekkage bij je wasbare luiers.

Spenen

De meeste kleine kinderen hebben een sterke zuigbehoefte. Dit kun je eerst bevredigen door de borst aan te bieden, maar in sommige gevallen zoals bij flesvoeding of als ze groter zijn kan het aanbieden van een speen een uitkomst zijn. Spenen heb je van diverse merken, de meeste van plastic. Een natuurlijk alternatief is een speen van natuurrubber. Deze bestaan uit 1 stuk en daarmee verklein je ook het risico op gevaarlijke situaties. Een natuurrubber speen is 100% natuurlijk en duurzaam.

Verzorging

 

Voor je kindje wil je de beste verzorging, effectief maar zonder chemische toevoegingen. En dan ook nog het liefst zo duurzaam mogelijk. Een ruim assortiment aan natuurlijke verzorging producten vindt je bij Mooregreen. Van die fijne tandjes olie van Punkin Butt, tot een shampoo bar van Soap7 of een tandenborstel van Humble Brush. De beste natuurlijke én duurzame verzorgingsproducten vindt je bij Mooregreen.

Wasbare doekjes

 

Naast wasbare luiers kun je ook heel goed wasbare billen/toeten doekjes gebruiken. Ze zijn zeer makkelijk in gebruik, schelen veel geld en bergen afval. Wist je dat je met het gebruik van wasbare billendoekjes al tot € 250 per kind per jaar kan besparen? Je maakt het doekje simpel nat met water, en poetsen maar!