Toont alle 22 resultaten

Wasbaar nachtverband is een duurzaam alternatief  voor wegwerp nachtverband en gemaakt van natuurlijke materialen. Ze worden gemaakt van bamboe, katoen, hennep of een mix van deze stoffen. Om die reden heb je minder last van een broeierig gevoel, minder kans op schimmelinfecties en ervaren veel vrouwen minder menstruatie klachten. Je vindt ze van diverse merken, formaten, sluitingen en kleuren/prints. Aan de linkerkant van de pagina kun je de filter gebruiken om snel en eenvoudig te bepalen welk materiaal, sluiting of de aanwezigheid van PUL wenselijk is.

Op de informatiepagina vind je een absorptie-tabel van alle soorten wasbaar nachtverband in het Mooregreen assortiment.


Wasbaar nachtverband

Wasbaar nachtverband is gemaakt natuurlijke materialen zoals hennep, bamboe of katoen of juist een mix van deze stoffen. Deze lagen stof maken een goed absorberende kern waardoor ze goed te gebruiken zijn op de zwaarste dagen en nachten van je menstruatie. Veel vrouwen ervaren ook minder menstruatieklachten zoals bloedverlies en buikkrampen bij het gebruik van wasbare verbanden.

Wasbaar nachtverband bespaart een veel geld en verminder je je afvalproductie doordat het herbruikbaar is. Je hebt aanzienlijk minder verbanden nodig voor een langere periode omdat je het kunt wassen. Wanneer je je gehele menstruatie wasbare verbanden wilt gebruiken heb je 6 tot 8 wasbare nachtverbanden nodig naast inlegkruisjes en maandverbanden. Je kunt het verband ook gebruiken als kraamverband.

Ze zijn verkrijgbaar van diverse merken, waaronder Made by Lotte, ImseVimse, Ella's House, Bamboolik, Culla di Teby, Myllymuksut en Blümchen. Je kunt kiezen of je een PUL laag wil of liever een fleece laag. Gebruik de filter aan de linkerkant om snel te filteren op jouw wensen.