Toont alle 15 resultaten

Wasbaar kraamverband is een herbruikbaar en duurzamer alternatief voor wegwerp kraamverband na je bevalling. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, katoen, hennep of een mix hiervan. Omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zit dit prettiger na je bevalling, het broeit veel minder, ademt meer, geeft minder kans op een schimmelinfectie en kan het herstel bevorderen. Een kraamverband absorbeert meer dan een normaal maandverband, ze zijn ook een stuk langer. Aan de linkerkant van de pagina kun je gebruik maken van de filter, hiermee kun je eenvoudig en snel filteren op materiaal, sluiting en of er PUL aanwezig mag zijn of niet.

Op de informatiepagina vind je de absorptie-tabel van alle wasbare kraamverbanden.


Wasbaar kraamverband

Wasbaar kraamverband is speciaal bedoeld voor de periode na je bevalling en kan direct na de bevalling in gebruik genomen worden. Het is gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, bamboe, hennep of een mix hiervan. Door meerdere lagen op elkaar te naaien in 1 verband creëer je een super absorberend verband. Hierdoor zijn de kraamverbanden uitzonderlijk goed geschikt voor de periode na je bevalling, maar ook wanneer je een heftige menstruatie hebt. Het gebruik van wasbaar kraamverband kan er voor zorgen dat je sneller uitgevloeid bent na je bevalling. Je kunt naast wasbaar kraamverband ook hydrofiele luiers opvouwen in je ondergoed wanneer je een tekort hebt aan kraamverband. 

Ze zijn verkrijgbaar van diverse merken, waaronder Made by Lotte, ImseVimse, Ella's House, Culla di Teby en Myllymuksut. Je kunt  kiezen of je een PUL laag wil of liever een fleece laag. Gebruik de filter aan de linkerkant om snel te filteren op jouw wensen.