Bij Mooregreen staat het milieu voorop, wij zoeken dagelijks naar producten welke een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk hebben. Daar horen ook duurzame verzorgingsproducten bij. Voor de vrouw (en het gezin) is verzorging een dagelijks terugkerend item, iets waar vaak veel tijd, geld en aandacht aan besteed word. Wij bieden een ruim assortiment aan verzorgingsproducten met zo min mogelijk impact op het milieu.

Je kunt hierbij denken aan producten voor je haren, zoals een shampoobar of conditionerbar. Een fijne weer en windbalsem zodra het gure weer weer begint. Tandenpoetsen, make-up verwijderen, een natuurlijke deodorant. Een goede verzorging van je lijf maakt gelukkig!


EHBO voor het hele gezin

In elk gezin ben je soms EHBO artikelen nodig, voor blauwe plekken, een jeukende eczeemplek of voor die gure wind in de herfst en winter. De producten op deze pagina zijn geselecteerd op de goede werking en hoe ze geproduceerd zijn. Ze zijn allemaal gemaakt zonder chemische toevoegingen en veilig in gebruik voor de vrouw, maar ook voor andere leden van het gezin.

Gezicht reinigen

Sommige dames maken gebruik van make-up en deze wil je savonds op een milde en duurzame manier verwijderen. Wegwerp wattenschijfjes zijn daarmee meer belastend voor het milieu en wasbare wattenschijfjes kun je keer op keer hergebruiken. Ze zijn gemaakt van zachte stoffen zoals bamboe of katoen en maken eenvoudig schoon. Ook je oren maak je afvalvrij schoon en je lippen hou je vochtig met een heerlijke lippenbalsem.

Duurzaam haren wassen

Lange haren, korte haren, het maakt niet uit. Je reinigt ze eenvoudig, plastic vrij en schoon met een heerlijke shampoobar of conditioner bar. De wikkel van deze bar's is gemaakt van mais, een goed alternatief voor een plastic wikkel.

Je lijf verzorgen

De heerlijkste blokken lijfzeep van Soap7 of Sheepish grins en natuurlijke deodorant vind je hier. Allemaal zonder chemische toevoegingen en veilig in gebruik.

Afvalvrij tanden poetsen

Tanden poetsen met een bamboe tandenborstel en tandpasta tabletten wordt steeds meer de standaard. Kauw de tablet kapot in je mond en poets je tanden eenvoudig zoals je gewend bent. Je hebt zo geen plastic afval meer en ze zijn verkrijgbaar met of zonder fluoride.