Op deze pagina vind je een ruim assortiment aan producten speciaal voor de vrouw. Van wasbare maandverbanden tot wasbare zoogcompressen en duurzame verzorgingsproducten. Voor ons is het belangrijk om te denken om ons milieu en daarbij duurzame alternatieven te zoeken voor alledaags gebruikte voorwerpen.

Wij bieden een fijn assortiment aan wasbare verbanden en wasbare zoogcompressen. Dit zijn duurzame alternatieven voor wegwerp maandverband en wegwerp zoogcompressen. Ze worden allemaal op een duurzame manier geproduceerd met het milieu op de eerste plaats. Je bespaart veel geld met de aanschaf van deze producten en verminderd je afvalproductie aanzienlijk.

Ook bieden wij een mooi assortiment duurzame verzorgingsproducten, allemaal met zo min mogelijk impact voor onze wereld. Hierbij wordt gekeken naar welk product het kan vervangen, hoe vaak het gebruikt kan worden en hoe het verpakt wordt. Wij streven naar 100% plastic vrije verpakkingen. Je vind diverse zero waste artikelen voor de vrouw, van shampoobar tot tandpasta tabletten.


Wasbaar maandverband

Wasbaar maandverband is een duurzaam alternatief op wegwerp maandverband. Het is gemaakt van natuurlijke materialen en een waterdichte laag waardoor je minder last hebt van een broeierig gevoel, jeuk, het plakt niet aan de huid en het verminderd de kans op schimmelinfecties. Daarnaast is het 100% veilig in gebruik tijdens een zwangerschap.

Wasbaar maandverband heb je in diverse afmetingen, inlegkruisjes, maandverband, nachtverband en zelfs kraamverband. Daarnaast hebben wij labiapads en wasbare tampons in ons assortiment.

De wasinstructie voor wasbaar maandverband vind je op de informatie pagina. Wil je weten hoeveel elk afzonderlijke verband absorbeert, dit vind je in de absorptie tabellen wasbaar maandverband.

Wasbare zoogcompressen

Wanneer je net een kindje hebt gekregen (of zelfs al voor de bevalling of als je kindje al een stuk ouder is) kun je last hebben van melkverlies. Dit kan soms behoorlijk vervelend zijn wanneer je doorlekt en daarom zijn er wasbare zoogcompressen beschikbaar, Wegwerp zoogcompressen pluizen vaak en plakken aan je borsten. Wasbare zoogcompressen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en een waterdichte laag. Dit voelt comfortabeler tegen je borst en absorbeert vaak voldoende melk tussen de voedingen in.

Wasbare zoogcompressen vind je in diverse formaten, merken en printjes. De wasinstructie voor wasbare zoogcompressen vind je op de informatie pagina. Wil je weten hoeveel elk afzonderlijk verband absorbeert, dit vind je in de absorptie tabellen wasbare zoogcompressen.

Verzorging voor de vrouw

Naast wasbare verbanden en wasbare zoogcompressen hebben wij ook een ruim assortiment aan verzorging producten voor de vrouw. Denk hierbij aan een shampoo bar met bijpassende conditioner bar, lippenbalsem, bamboe tandenborstel of juist wasbare wettenschijfjes om bijvoorbeeld make up mee te verwijderen. Alle producten zijn vrij van chemische stoffen en duurzaam gemaakt. Zover mogelijk plastic vrij verpakt door bijvoorbeeld alternatieven als papier, glas of een bio-film van mais.