Easyfit Star Rood - Wasbaar

-15% Easyfit Star Rood - Wasbaar

Fijne wasbare luier van bamboe die zowel als alles-in-één luier als pocketluier door het leven kan gaan. Goede lekdichtheid en slanke pasvorm.

De binnenkant van de Easyfit Star is van hetzelfde materiaal gemaakt als de Peenut Pads. Goed abosorberend en relatief dun. Fijne klittenbandsluiting met wastabs.

Deze uitwasbare luier van Totsbots heeft slimme 'stikselvrije' naden een is daardoor stuk lekdichter dan andere alles-in-één luiers. Met veel twijfel heb ik deze luier laten testen door een ervaren luiergebruikster, denkend dat het geen match zou zijn voor MooreGreen (eerdere ervaring met vroegere versie Easyfit). Echter... en heel verrassend resultaat hier!

De TotsBots Easyfit Star is een één-maat luier. Dit houdt in dat hij met je kindje meegroeit. Je kunt de luier op maat maken door de drukknoopjes aan de voorkant te verstellen. Hij past goed van 4 tot 16 kilo, maar de maatvoering hangt ook af van de bouw van je kindje. Hij zal eerder passen bij een mollig kindje en langer meegaan bij een slank kindje. Een 1-maat luier is heel handig als je meerdere kindjes in de wasbare luiers hebt.

Achter de lange uitvouwbare booster (handig voor snelle droogtijd) zit een opening, net als bij een pocketluier. Hier kun je makkelijk een booster bij stoppen in het materiaal van jou keuze om de absorbtie van de luier te vergroten.

Er zit net als bij de Peenut Pads wat microvezel in de luier. Daarnaast is het materiaal waarmee het absorberende deel is vastgemaakt aan de PUL ook kunststofvezel. Ik kies vaak voor de meest milieuvriendelijke en natuurlijke opties onder de wasbare luiers. Bij deze luier twijfelde ik, maar door de kwaliteit, de lekdichtheid, het gebruiksgemak en het Oeko-tex certificaat heb ik hem toch ingekocht.

Een prachtige luier van TotsBots. Een ster onder de luiers door: kwaliteit, lekdichtheid, inventief ontwerp, oeko-tex certificaat, gebruiksgemak voor creche, oppas, opa's en oma's.

De wasvoorschriften van Totsbots vind je hier.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: TotsBots
  • Model: alles-in-1 wasbare luier
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €26,95
  • €22,91
  • Excl. BTW: €18,93

Tags: TotsBots, Easyfit Star, bamboe, pocketluier, 1-maat pocket, alles-in-één luier, rood