Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 100 dagen na ontvangst van je bestelling je bestelling deels of geheel te retourneren of annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is  en de producten niet gebruikt zijn. Bij het verbreken van de verzegeling en/of gebruik van het product is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht je gebruik willen maken van het herroepingsrecht, dan dien je dit formulier te printen en Mooregreen te mailen op info@mooregreen.nl. Na aanmelding heb je 14 dagen om je order te retourneren. Indien je de volledige bestelling retourneert, krijg je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten retour. Stuur je slechts een deel terug, dan ontvang je enkel het bedrag terug van de retour gestuurde producten met correctie van eventuele kortingen zoals stapelkorting of het vervallen van de gratis verzending. Het kan daarom zijn dat het terugbetaalde bedrag lager is dan de waarde van je bestelde producten.

Het retourneren is voor eigen risico, net als de kosten hiervoor. Welke vervoerder je kiest bepaal je zelf, zolang het pakket maar naar het adres van Mooregreen wordt verstuurd en niet onder rembours. Denk eraan om in het pakket een briefje met je naam en/of het bestelnummer te stoppen. Dit versneld de terugbetaling.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk – in ongebruikte, origineel staat en verpakking aan Mooregreen worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mooregreen.nl . Wij zullen het orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het retour adres:

Mooregreen
Schoenerhof 18
3181NR Rozenburg

Terugbetaling zal altijd gebeuren via de door jou gekozen betaalmethode. Zo krijg je een PayPal betaling terug via PayPal, en een iDEAL betaling via iDEAL. Heb je betaald met een cadeaubon? Dan ontvang je wederom een cadeaubon.

Product ruilen

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem.  Je kunt het retour proces zoals hier boven beschreven volgen en daarna het product opnieuw bestellen op www.mooregreen.nl.