Wasbare Luier AIO Plume

Wasbare Luier AIO Plume

Na heel lang zoeken en regelmatig vragen bij de leverancier (Thirsties) is er eindelijk een alles-in-één luier wasbare luier van natuurlijke materialen.

Een goede kwaliteit luier met een pasvorm die je van Thirsties bent gewend. Bij alle 1-maat luiers is het zo dat de één beter past als je kindje jong is en een ander model gaat juist wat langer mee als je kindje tegen de zindelijkheid aanzit. De Thirsties alles-in-een wasbare luier gaat langer mee qua maatvoering, en valt dus wat groot bij pasgeborenen.  Voor die fase zou je kunnen kiezen voor een prefold of andere newborn luiertjes. Peenut luiers zouden dan ook een mooie start zijn.

Deze goede kwaliteits katoenen luiers van Thirsties hebben een goede kwaliteit PUL, en een goede absorbtie in de vorm van katoen en hennep. Als je wat slijtvaster materiaal wilt dan bamboe, dan is dit je luier.

Deze wasbare luier van Thirsties bestaat namelijk uit 11 lagen natuurlijk materiaal: 3 lagen biologische katoen aan de binnenkant van de luier en 2 ingenaaide boosters met 8 lagen hennep/biologische katoen (55% hennep, 45% bio-katoen).

Het gaat hier om een 1-maat luier met een maatvoering van ongeveer 4-18 kilo, afhankelijk van de bouw van je kindje. 

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Thirsties
  • Model: Alles-in-Een-luier
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €33,95
  • Excl. BTW: €28,06

Tags: Thirsties, alles-in-één luier, bio-katoen, pauw, vogels