Little Lamb één-maat pocketluier Denim

Little Lamb één-maat pocketluier Denim

Een goede één-maat pocket luier die compleet is gemaakt met twee fantastische bamboe 'boosters'. Deze stop je in de pocket voordat je de luier aandoet bij je baby. De hoeveelheid en soort inleggers kun je eventueel aanpassen aan de behoefte van jouw baby. Een baby die kleine plasjes produceert, heeft misschien maar 1 booster nodig, maar de meeste kinderen zullen er twee of soms zelfs 3('s nachts) gebruiken. 

Omdat er losse inleggers zijn, droogt dit veel sneller dan de gewone alles-in-een-luier. Daarnaast zitten er geen dikke zomen aan de boosters, waardoor ze weer sneller drogen dan de vergelijkbare variant van katoen.

De hoes is gemaakt van r-e-k-b-a-a-r materiaal, gecombineerd met een slimme drukknoopjes positionering;je kunt de maat verstellen zodat de luier meegroeit met de baby.

De zachte voering die tegen de huid van de baby aankomt, is gemaakt van superzachte microfleece. Dit trekt vocht weg naar de bamboe en beschermd zo de huid van de baby.

Het elastiek is ook zacht om te voorkomen dat het de gevoelige huid van de baby irriteert. Little Lamb heeft uitzonderlijk veel energie gestoken in het vinden van elastiek dat ook bij veel wassen lang goed blijft.


Al de producten van Little Lamb overstijgen EU regels wat betreft de stoffen en de kleuringen van de stoffen die in constant contact zijn met de babyhuid.

Geen goedkope luiers uit China. Gemaakt onder Europese regelgeving in Turkije.

Deze luier lijkt het beste te passen bij babies tussen 4.5kg en 14kg. Bekijk ook de andere wasbare luiers uit ons assortiment. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Little Lamb
  • Model: Little Lamb pocket nappy
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €11,95
  • Excl. BTW: €9,88

Tags: Little Lamb, pocketluier, 1-maat pocket, bamboe, denim, blauw, stoer