NewBorn AIO Adventure Trail (laatsten)

NewBorn AIO Adventure Trail (laatsten)

En nu is er ook een newborn wasbare luier met natuurlijk materialen. Eindelijk! 

Van Thirsties zijn we inmiddels kwaliteit gewend. Wil je graag starten met een wasbare luier in natuurlijke materialen, die makkelijk is in gebruik, dan is dit wat voor jou. Na het gebruik van de Thirsties natural newborn AIO kun je dan overstappen op de meest lekdichte combi onder de wasbare luiers: een voorgevormde luier met overbroekje. Als je kindje meer gaat plassen, kan dat ook nodig zijn, vooral in de nacht. Echter, in het begin kun je vaak nog heel goed een alles-in-een luier gebruiken. De newborn versie past dan veel beter dan de grotere 1-maat versie. En het staat natuurlijk superschattig + je kindje heeft natuurlijke materialen tegen de billen, wel zo'n fijn idee.

Voor een newborn luiertje heeft dit model van Thirsties veel absorberend materiaal, ook in de vorm van ingenaaide boosters. Deze kun je vouwen alnaargelang waar je de meeste absorbtie nodig hebt.

Het luiertje sluit met drukknoopjes en heeft de optie om wat meer ruimte te maken voor de navelstreng door het voorpand vast te klikken aan het voorpand (zie tweede plaatje).

Deze goede kwaliteit katoenen luier van Thirsties beschikt over een goede kwaliteit PUL, en een goede absorbtie in de vorm van katoen en hennep. Als je wat slijtvaster materiaal wilt dan bamboe, dan is dit je luier.

De luier bestaat namelijk uit 8 lagen natuurlijk materiaal: 2 lagen biologische katoen aan de binnenkant van de luier en 2 ingenaaide boosters met 6 lagen hennep/biologische katoen (55% hennep, 45% bio-katoen).

Zoals bij veel luiers die goed vocht opnemen en vasthouden is de droogtijd van deze luiertjes wat langer.

Bij deze wasbare luier gaat het om een 1-maat luier met een maatvoering van ongeveer 2-6 kilo, afhankelijk van de bouw van je kindje. 

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Thirsties
  • Model: Alles-in-Een-luier
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,90
  • Excl. BTW: €20,58

Tags: Thirsties, alles-in-één luier, newborn, bio-katoen, adventure collection, stoer, Adventure Trail