Fanfan het hertje

-30% Fanfan het hertje

Sophie de Giraf, maar dan mini! Ook leuk als kraamcadeau!


Info van de fabrikant:

HET liefste vriendje van Sophie de Giraf. Ook een babyspeeltje waarmee je baby al zijn zintuigen ontwikkelt. Phthalates, PBA en PVC vrij !!

Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt Fanfan baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor je baby.

Luisteren: Dankzij Fanfan's grappige geluidje wordt baby's gehoor gestimuleerd en maakt baby kennis met oorzaak-gevolg.

Proeven: Fanfan is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (oren, pootjes) en dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby.

Voelen: Fanfan is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby's kleine handjes en door de lange poten kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen...

Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Schoonmaakadvies: Fanfan kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren Sophie niet onder de kraan te houden of in bad te doen, het piepje van Sophie kan hierdoor onherstelbaar beschadigen.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • €18,99
  • €13,29
  • Excl. BTW: €10,99

Tags: Sofie de Giraf, bijtspeelgoed