Billou Booster Microvezel

-30% Billou Booster Microvezel

De Billou boosters voor wasbare luiers zijn lekker zacht en drogen snel.

Deze inlegger voor wasbare luiers is van een snel aborberend materiaal gemaakt. Ik heb niet veel microvezel in de winkel omdat het een onnatuurlijk materiaal is. Toch heb ik ervoor gekozen deze boosters in te kopen. Sommige kinderen plassen heel veel in één keer. Microvezel neemt het vocht dan snel op en geeft het door aan een laag onder de microvezel booster. Bovendien kun je deze booster vaak wassen zonder veel slijtage te merken.

Het nadeel van een snel absorberend materiaal, dat ook nog eens snel droogt, is, dat het vocht minder goed vast gehouden wordt dan bamboe of katoen. Je hebt dus wat eerder druklekkage. Combineren met boosters van ander materiaal lijkt ideaal.

Deze boosters van Billou kun je gebruiken als inleggers in de overbroekjes of pocketluiers. Ze zijn mooi anatomisch gevormd en hebben een handige lus om de booster uit het overbroekje of de pocketluier te vissen. Ook handig voor het droogproces! Geen labels die de babyhuid kunnen irriteren.

Er zijn twee maten beschikbaar in deze booster:

S: ong 10cm x 28cm: gewoonlijk een extra booster bij andere boosters
M: ong 12.5 x 31cm: de normale booster

Mocht je een grotere maat willen van dit merk, kijk dan bij de Coolmax boosters voor in wasbare luiers of de Billou bamboe boosters.

Hoge kwaliteit producten, gemaakt in Polen en voorzien van certificaten.

Wassen op 40-60 °C.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Billou
  • Model: Booster/Inlegger
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €3,10
  • €2,17
  • Excl. BTW: €1,79

Beschikbare opties:

Tags: boosters, microvezel, fleece