Billou Bamboe Pocket Sea Voyage

-25% Billou Bamboe Pocket Sea Voyage
*
*

Wat zo uniek is aan deze wasbare luier, is dat er een bamboe tricot binnenkant/voering in zit in plaats van de fleece die je normaal gesproken ziet bij een pocketluier. Natuurlijk materiaal tegen de huid dus.

Billou pocketluiers zijn van goede kwaliteit en anatomisch ontworpen/gesneden. De opening van de pocket zit aan de voorkant van de luier!! Dat is heel handig als er veel viezigheid in de luiers is gedumpt. Het meeste hiervan komt namelijk vooral aan de achterkant en zijkanten terecht.

Deze wasbare luiers worden verkocht met 2 Little Lamb bamboe boosters dubbeldik of een Little Lamb booster voor pocketluiers, een vierkant model van zachte dikke bamboe fleece. Billou zelf heeft geen mooie boosters van natuurlijk materiaal, vandaar deze combi om toch tot een unieke pocketluier te komen van zoveel mogelijk natuurlijk materiaal

Mocht je toch boosters willen van Billou, dan kun je deze hier vinden.

Alle Billou producten zijn gemaakt in Polen en het materiaal is uitgekozen op veiligheid voor het kind en met respect voor het milieu. De materialen hebben Oeko-tex certifiaten om dit te bewijzen.

Te wassen op 40°C tot 60°C.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • €23,50
  • €17,62
  • Excl. BTW: €14,56

Tags: Billou, bamboe pocketluier, pocketopening voorkant, 1-maat pocket, sea voyage, zee