Toont alle 3 resultaten

Met een romperverlenger verleng je je romper tot 8 centimeter, daarmee passen ze beter over wasbare luiers.


Romperverlenger wasbare luiers

Bij wasbare luiers horen dikkere billen, en dus kun je te strakke romper hebben. Door een te strakke romper te gebruiken kun je druklekkage krijgen en dus een natte pyjama en slaapzak. Om dit te voorkomen kun je een grotere romper kopen, waardoor hij vaak te groot is om het lijf, of je gebruikt een romperverlenger.

Een romperverlenger gebruik je om je romper tot 6,5 tot 8 centimeter te verlengen. Zo behoudt je kindje de juiste pasvorm qua romper maat maar is hij wel langer. Zo sluit hij mooier aan over de dikkere wasbare luier.

Merken

Bij Mooregreen.nl vindt je romperverlengers van Avo&cado en Little Lamb.

Little Lamb romperverlengers zijn standaard 9 mm en verlengen je romper tot 6,5 cm. De romperverlenger van Little Lamb is gemaakt van katoen.

Avo&cado heeft een set met 3 romperverlengers van 5,7 en 9 mm doorsnede en verlengen je romper tot 8 cm. Je kunt dit thuis eenvoudig meten door de diameter van de drukknoop op te meten. Met de set van Avo&cado heb je altijd een passende romperverlenger in huis. De romperverlenger van Avo&cado is gemaakt van biologisch katoen.