Toont alle 9 resultaten

Inlegvellen, een onmisbaar hulpmiddel voor het opvangen van ontlasting bij het gebruiken van wasbare luiers. Verkrijgbaar in zowel een wasbare als een wegwerp variant.


Inlegvellen voor wasbare luiers

In wasbare luiers komt ontlasting, om dit makkelijk op te vangen en weg te gooien kun je kiezen om wasbare of wegwerp inlegvellen te gaan gebruiken.Er zijn 2 varianten inlegvellen, wegwerp of wasbaar.

Wegwerp inlegvellen

Een wegwerp inlegvel vangt de ontlasting op en gooi je na gebruik weg bij het restafval. Een wegwerp inlegvel mag niet in het toilet en niet bij het GFT, maar hoort bij het rest afval. Bij enkel urine was je het inlegvel mee, soms kun je ze tot wel 10 keer mee wassen. Je hebt wegwerp inlegvellen van diverse materialen en afmetingen.

Wasbaar inlegvel

Een wasbaar inlegvel schud je bij ontlasting uit boven het toilet en was je daarna mee. Een groot voordeel van een wasbaar inlegvel is dat hij ook een droog gevoel geeft aan babybillen, fijn bij gevoelige kindjes.

Merken

Bij Mooregreen vindt je diverse merken inlegvellen, Popolini, Little Lamb, Ella's House, Bamboolik, Avo&cado, Imse Vimse en Blümchen.