Toont alle 19 resultaten

Wanneer je kindje groter wordt, hele nachten door gaat slapen of gewoon heel veel plast is extra absorptie in je wasbare luiers een pré. Dit voeg je toe door boosters toe te voegen aan je wasbare luiers.

Wanneer je kindje groter wordt, meer gaat plassen, de hele nacht gaat doorslapen of gewoon heel veel plast is extra absorptie in wasbare luiers noodzakelijk. Extra absorptie in wasbare luiers voeg je toe door een booster/inlegger aan je wasbare luiers toe te voegen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en gemaakt van diverse materialen. Links in je scherm bevind zich een filter, je kunt hier bijvoorbeeld op materiaal filteren.

Daarnaast hebben wij een absorptie tabel boosters voor in wasbare luiers, deze vind je onder de informatie pagina.


Booster/inlegger voor wasbare luiers

Een booster is verkrijgbaar in diverse materialen, net als de wasbare luier zelf. Ze worden gemaakt van katoen, bamboe, hennep en microfleece of een combinatie hiervan. Elk materiaal heeft zijn eigen voordeel, een combinatie maken van boosters kan daarom een uitkomst zijn.

Microfleece neemt het minste op, maar wel het snelste. Bamboe neemt gemiddeld op en absorbeert ook gemiddeld snel. Katoen neemt sneller op de bamboe en absorbeert gemiddeld snel. Hennep absorbeert het meeste, maar wel trager. Hierom is het soms fijn om een combinatie te maken tussen stoffen, of om bijvoorbeeld een microfleece inlegger bovenop een hennep booster te plaatsen. Spelen met de absorptie kan een super absorberende en dunne luier maken.

Absorptie tabel booster voor wasbare luiers

In de absorptie tabel vind je een overzicht van alle boosters en hoeveel ze absorberen.